Vechten voor je client is bij ons heel normaal

Met een breekijzer als logo is onze vise wel duidelijk

De schade die je hebt daadwerkelijk verhalen betekent voor ons “winnen”.
 
Dit betekent dat alle kosten die je hebt door een ongeval en al het inkomen welke je erdoor misloopt door ons als schade zal worden opgevoerd.
 
Ook zwarte verdiensten is schade en kan netto verhaald worden. Dus het geld dat de kapster zwart bijverdiend of de stucadoor verhalen wij met succes.
De combinatie van kennis van niet alleen het juridische gedeelte maar met name het schadetechnische gedeelte zorgt ervoor dat wij aantoonbaar met groot succes substantieel meer verhalen dan andere letselschade experts/advocaten.
Victory Juridisch Advies neemt geregeld zaken van anderen over en doordat u zelf contact kunt krijgen met die personen kunt u zich er zelf van overtuigen dat dit geen onzin is maar een realiteit. En wat wilt u nu liever “resultaat of mooie praat”.
Een deel van de schadetechnische kennis is afkomstig van de oude heer mr. B.Pals. Hij heeft een eigen rekenmodule ontwikkeld en is vennoot van IVBL. Aan dit rekenpakket is 8 jaar door de heer Pals gewerkt. We zullen u  graag aanvullend informeren over de standpunten die hier afwijkend zijn t.o.v. de normale actuariele berekeningen.