Nieuws

Oog laseren moet betaald worden door verzekeraar

Althans dit is de visie van Victory Juridisch Advies.

Het is toch te gek voor woorden dat de verzekeraar zich duizenden euro’s bespaart op toekomstige kosten voor uw bril/contact lenzen en u zelf bijna de gehele behandeling zelf mag betalen.

Daarbuiten mag u ook nog eens zelf het risico dragen dat de operatie mislukt en u met blijvend oogletsel komt te zitten. Bij ons zijn diverse zaken bekend van oogletsel door laser behandelingen. De heer Terlingen heeft er zelf ook diverse zaken met succes afwikkelen. Terug naar het onderwerp. Waarom moet u zelf € 1500 tot € 4000- betalen en uw verzekeraar vergoed u hoogtens een paar honderd euro.

Een verzekerde mag niet rijk worden van een uitkering althans niet rijker dan hij voor de behandeling was. We noemen dit het indemniteitsbeginsel.

Conclusie en oplossing is dat verzekeraars niet van twee walletjes kunnen eten. Het zou passend zijn het risico voor de klant af te dekken en deze op kosten van de ziektekostenverzekeraar te laten laseren in plaats van de huidige fooi die u als aanmoediging wordt aangeboden. Want als het nu mis gaat met uw ogen dient u zelf uw schade te dragen. Is er sprake van een medische fout tijdens het laseren dan begint u aan een lange weg om de aansprakelijkheid rond te krijgen. U kunt ons altijd bellen voor gratis advies. Tel: 030-8901346

Er komt een nieuwe organisatie welke zich middels de website het Dutch Mens Health Forum belangeloos gaat inzetten voor mannen met medische vragen.

Het forum is er voor mannen die angst hebben om met hun klachten naar de huisarts te gaan. Een laagdrempelige forum informatie over hart- vaatziekten net als boemannen te stimuleren beter met hun gezondheid om te gaan

http://www.dmhf.nl/

(Bron telegraaf 14 juni 2011)

Geluid stress blijkt dodelijk te zijn in vele gevallen. De onderzoeksraad van de Europese unie heeft deze cijfers gepubliceerd. Één op de vier Nederlanders stoort zich geregeld aan lawaai zoals burengerucht, verkeer. Een grote groep van 700.000 mensen krijgt problemen met slapen door met name interne geluiden zoals het schuiven van stoelen, bastonen van muziek, voetstappen en dergelijke bevestigd het kenniscentrum geluidsisolatie.

De betrokkenen raken dusdanig gestreefd dat de bezorgkosten voor deze groep de pan uitrijzen aldus huisarts Jan van Klaveren hierbij wijzende op onafhankelijk onderzoek van CE Delft