U bent slachtoffer geworden van een verkeersongeval of een bedrijfsongeval? Het is misgegaan in het ziekenhuis en u weet niet hoe u uw schade kunt verhalen? Dan is dit de website die het antwoord geeft op uw vragen.

Ons kantoor is gespecialiseerd in letselschade en werkt alleen voor slachtoffers die rechtsbijstand zoeken tegen de aansprakelijke verzekeraar.

Het is belangrijk voor u om te weten dat u gratis rechtsbijstand kunnen krijgen op het moment dat er geen discussie valt te verwachten over de aansprakelijkheid in uw zaak. Volgens artikel 6: 96 lid 2 BW mag een slachtoffer een professionele letselschade expert inhuren om hem/haar bij te staan in deze complexe materie. Met ander woorden, hij kan en mag gratis voor u werken!

In sommige gevallen is er geen discussie over het ongeval alsmede over de ongeval’s gevolgen en de hierdoor ontstane schade. In de meeste gevallen echter begint er ondanks de juridische erkenning van aansprakelijkheid, vaak een uitgebreide discussie over de medische causaliteit alswel over de omvang van de schade. Als slachtoffer bent u bezig met het revalideren en heeft u totaal geen idee wat er aan de hand is en waar u op dient te letten. Het is dan verstandig om u nader te orienteren.

Heeft u al een letselschadezaak lopen en schiet het allemaal niet op!

Voor een doorbraak in uw zaak kunt u bij ons terecht.

Tot snel

Comments are closed.